ΝΕΑ

Ο Ανδρέας Βαρώτσος και η Verfo Lab στη Salone del Mobile.Milano

Η συνεργασία μιας καταξιωμένης εταιρείας και ενός διεθνώς αναγνωρισμένου ντιζάινερ μόνο θετικά σχόλια και αδιαμφισβήτητη αναγνώριση θα μπορούσε να αποσπάσει στη μεγαλύτερη έκθεση επίπλου στο Μιλάνο.

Η ελληνική εταιρεία Verfo Lab έδωσε το «παρών» στην σημαντική έκθεση  Salone del Mobile παρουσιάζοντας μια ιδιαίτερα συλλογή από καθίσματα η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον επισκεπτών και επαγγελματιών του χώρου.

Μια νέα σειρά καθισμάτων που δημιουργήθηκε από το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας και σε συνεργασία με τον βραβευμένο και ταλαντούχο ντιζάινερ Ανδρέα Βαρώτσο. Πολυθρόνες που προάγουν με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους το πνεύμα φιλοξενίας που διέπει την ελληνική κουλτούρα αλλά και τις στιγμές προσωπικής χαλάρωσης  ή κοινωνικότητας που αναζητούμε όλοι στην καθημερινότητα μας.

 

Έμπνευση και κατασκευαστική αρτιότητα εξασφάλισαν στη Verfo Lab μια πραγματικά δυναμική παρουσία στο Μιλάνο.

 

Verfo Lab by George Ververidis

 Η πολύχρονη εμπειρία του Ανδρέα Βαρώτσου και η διεισδυτική του ματιά στον σχεδιασμό αποτελούν εγγύηση για αντικείμενα που διακρίνονται για τις ιδιαίτερες φόρμες και την ικανότητα να χαρίζουν ιδιαίτερο ύφος σε κάθε χώρο.

 

Fold: Η πολυθρόνα με το καινοτόμο σύστημα αναδίπλωσης για εύκολη μεταφορά και ένα τελικό αποτέλεσμα που εξυμνεί την ομορφιά των καθαρών γραμμών.

Drops: Καμπύλη για πλήρη στήριξη στην πλάτη και περίτεχνα ποδαράκια βάσης για ξεχωριστό ύφος στην διακόσμηση του χώρου.

Cone: Γεωμετρική αρτιότητα και κυκλικές λεπτομέρειες αναδίδουν χαλάρωση και κομψότητα.

Vintage: Αυστηρές γραμμές με ρετρό αναφορές και σύγχρονη προσέγγιση για μια πολυθρόνα που διεκδικεί με επιτυχία την παρουσία της σε χώρους με κλασική ή μίνιμαλ αισθητική.

Hawk: Πρωτότυπος σχεδιασμός που επιτυγχάνει άνεση και ζεστασιά.

Minos: Με επιρροές από την αρχαία κρητική παράδοση, διαθέτει ένα σχεδιασμό ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους και αίθουσες αναμονής.

 

 

Verfo Design Team

 

Το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας δεν σταματά ποτέ να πειραματίζεται και να παράγει νέα σχέδια. Η επιμέλεια των προτάσεων από τον Ανδρέα Βαρώτσο αναβάθμισε ακόμη περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα.

Candy: Οι καμπύλες στα καλύτερα τους με ανανεωμένη ποπ διάθεση.

Pharaon: Αριστοκρατική και κομψή, με διπλά μαξιλάρια που θέτουν την απαλότητα στο επίκεντρο.

Nova: Άνεση υψηλών προδιαγραφών με αεροδυναμικό σχεδιασμό που κερδίζει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε ένα εργένικο καθιστικό όσο και στο lounge ενός urban hotel.